Bulevardul Iuliu Maniu Nr.73, Bucuresti

SUNA ACUM

+40 724 969 658

Bulevardul Iuliu Maniu Nr.73, Bucuresti

Mon-Sat: 08:00–17:00 Sun: CLOSED
+40 724 969 658

Achizitii Start-up Nation

Sigur că peste tot se vorbeşte despre acest program şi dacă ai ajuns pe această pagina cel mai probabil noţiunea de Start-up Nation nu îţi este străină aşa că nu vom insista prea mult asupra ei şi foarte pe scurt vom povesti ce este şi cum poţi beneficia de această finanţare neramburabila, urmând ca apoi să îţi spunem în ce parte a acestui drum te putem ajuta noi.

Cum a început Start-up Nation?

Start-up Nation debutează în anul 2017, ca program de finanţare nerambursabilă pentru antreprenorii la început de drum, ce au o idee, dar nu au resursele financiare necesare, la iniţiativa Ministerului pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat prin reprezentanţii săi din acel moment. Pe parcursul campaniei de informare demarată de reprezentanţii Ministerului în toată ţara s-a urmărit atragerea unui număr de cel puţin 10.000 de aplicanţi pe acest proiect, număr ce a fost depăşit cu mult în momentul sesiunii de înscriere.

Ce îţi oferă acest program?

Start-up Nation este un program de finanţare nerambursabilă prin care poţi beneficia de o alocaţie financiară (bani pe care nu trebuie să îi restitui) de 200.000 de Lei, puţin peste 40.000 de Euro, bani pe care îi poţi folosi în anumite condiţii atât pentru cheltuielile cu chiria, salariile, cât şi pentru achiziţia de mobilier si echipamente necesare desfăsurării activităţii. Lăsăm aici un link de unde îţi poţi lua toate informaţiile de care ai nevoie. Este foarte important de reţinut faptul că acest program a început în anul 2017, continuă în 2018 şi cu sigurantă că vom auzi de el şi în 2019, 2020, poate chiar şi mai mult. În fiecare an au mai fost aduse modificări şi trebuie să ai o flexibilitate şi o adaptabilitate atunci când te gandeşti la acest program, dar dacă încă nu ai aplicat şi îţi doreşti, nu e deloc târziu. Aşa că, stabileşte-ţi obiectivele şi începe de astăzi să schiţezi planul de afacere!

Cum te putem ajuta noi?

Da, te-ai prins! Nu suntem firmă de consultanţă şi nu vom scrie planul de afacere în locul tău, dar asta nu ne impiedică să te ajutăm să înţelegi mai bine ceea ce ai nevoie la nivel de echipamente electronice, IT, tehnică de calcul, imprimante si periferice, telefonie mobilă, noi tehnologii VR (realitate virtuală) şi lista continuă, astfel încât să îţi poţi construi bugetul corect şi în momentul achiziţiei (pentru că de la depunere proiect până la achiziţiile efective durează destul de mult) să nu întâmpini dificultăţi legate de lipsuri de stoc, preţuri prea mari sau chiar imposibilitatea de a mai achiziţiona acel echipament.

Pe final vreau să ne şi prezentam puţin să puteţi întelege mai bine cine suntem, ce facem si de ce facem ceea ce facem.

Suntem prezenţi pe piaţă încă din anul 2012 activând în zona echipamentelor IT, GSM, având atât propriile centre de reparaţii cât şi parteneriate prin care facem tot posibilul să remediem problema în cel mai bun timp şi cu cele mai mici costuri posibile fără a compromite calitatea. La rândul nostru am aplicat pentru o finanţare în 2014 şi tocmai de aceea cunoaştem cea mai mare parte din procedură şi din dificultăţile cu care antreprenorii se confruntă din momentul depunerii dosarului până în ziua în care echipamentele le intra pe uşă si dosarul este acceptat la decont. Ca furnizor de echipamente pentru afacerea ta, lucrăm cu toţi marii importatori locali şi unde este necesar aducem noi echipamentele atât din comunitatea europeană cât şi din afara ei, din ţări cum ar fi China, S.U.A…

Scopul nostru, atât ca furnizor de echipamente electronice cât şi ca partener si umăr pe care să te sprijini atunci când lucrurile nu mai merg, este să îţi luam toată această grijă, să ne ocupăm noi de tot ce ţine de tehnica ta de calcul şi de buna funcţionare a echipamentelor pe care le foloseşti în afacerea ta, astfel încât concentrarea ta să fie pe afacere propriu-zis şi pe obiectivele pe care ţi le-ai stabilit, nu pe un router sau un laptop ce nu mai funcţionează corect.